Нашите Услуги

Колко чаши вода пиете в един ден? За да бъдем здрави и пълни с живот, ние трябва да пием поне 1,5 - 2 литра на ден - но дали го правим?.

По дефиниция - натуралната минерална вода може да не бъде третирана и трябва да извира при източника. Тя трябва да бъде естествено и постоянно чиста и трябва да бъде подходяща за пиене в естественото си състояние.

Водата е съществена част от тялото. Тя представлява около 60% от теглото на възрастен човек, и е жизнено важно да се запази съдържанието на вода в тялото на това ниво. Вода помага за премахване на токсините от организма. Ако не пием достатъчно вода, ние можем да дехидратираме.

Симптомите на дехидратация са отпадналост, липса на интерес и ниско ниво на концентрация. Също така, може да ни кара да се чувстваме много жадни. Натурална минерална вода Леново съдържа калций, който допринася за доброто здраве на зъбите и костите, и смес от други важни минерали, включително и магнезий и калий, които са от съществено значение за нашето благосъстояние.

В днешно време, все по-често минерални води се бутилират при източника, след което се разпространяват за потребление.Ако следваме съветите на диетолозите и пием по 1,5 - 2 литра на ден, ще осъзнаем, че има смисъл да се пие вода с качествени характеристики като ЛеновО, което е приятно и освежаващо питие само по себе си.